Hesap silme talebinizi hesap alanından veya destek üzerinden iletebilirsiniz. Talep işlendiğinde aktif hesabınız kapatılır; ancak bazı sipariş, ödeme, güvenlik ve yasal kayıtlar yürürlükteki hukuk ve saklama politikamız kapsamında belirli süre saklanabilir.